Allå allå, lägesrapport!

Lever vi? Ja! Har vi det bra? Jajamen! Är vi effektiva här på bloggen? Nja...

Ni förstår, veckan (ja veckan, helt sanslöst att våra rastlösa egon lyckats hålla sig stillastående i en hel vecka) här i Buenos Aires har varit alldeles lagom på alla sätt och vis, och lagom kan ibland innebära att prio läggs på andra saker och att det inte finns så mycket über-intressant att berätta. Vi har tagit det lugnt efter långa middagar med en go' bok, varvat med sena, livfulla öl-kvällar med härliga människor. På någe vänster känns det vemodigt att lämna staden med hundskits-fyllda trottoarer och fullständigt oberäkneligt väder (haumen, visst fick vi lite sol till sist!), men då våra favoriter, venezuelar'n och dansken, nu lämnat stället så är det lika så gott att vi gör detsamma.
Om cirka en och en halv timma ska vi infinna oss i avgångshallen till färjan som ska ta oss till den lilla staden Colonia i Uruguy, för att därifrån bussa vidare till Montevideo, en resa som enligt beräkningarna ska ta 2,30 timmar. Jämfört med buss hela vägen, som då givetvis hade varit en lång och, troligtvis, lidelsefull nattbuss är detta himmelriket!

Vad ska vi då hitta på i VHS-staden? Det vettefan faktiskt. Då det sägs att Montevideo är ett Buenos Aires i miniatyr ska vi enbart spendera 2 nätter på denna plats, sen tutar vi vidare. Kanske till Brasilien, kanske till ännu ett ställe i Uru.
Till en början hade vi planerat att befinna oss i Brasilien som högst 2 veckor, då landet har priser som slår i taket, men efter vidare omläggningar och diskussioner har vi gemensamt tagit beslutet att, som det verkar nu, avlägga mer tid där. Leva på egenlagad mat till stor del och måhända bo i dorms, det kan det trots allt vara värt om man får spendera dagarna på Ipanema-beach i skuggan av Jesus-statyn, inte sant?

Hoppas ni inte gråter allt för stora krokodiltårar över vårt bristfälliga bloggande, men ni har vårt ord på att både bilder och en liten historia om Argentinas huvudstad kommer inom kort. Då säger vi så. Hej svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0