Hellre fast i Guatemala än lös i magen

Fram tills klockan tio i ett idag hade var resa framskridit utan nagra större hinder. Da hände det sig sa att vi stod och väntade pa bussen som skulle ta oss till Copan i Honduras. Efter att ha väntat i fem minuter (vi räknade inte med att bussen skulle dyka upp pa den avtalade tiden) berättade biljettförsäljaren för oss att det var "no posible" att korsa gränsen till Honduras idag. Anledningen är att det pagar stora protester i Honduras. Alla kanske inte vet detta men vanligtvis när de protesterar pa denna kontinent sa gör de det rejält. Först fick vi beskedet att vi kunde ta bussen kl 4 inatt och bo gratis pa vandrarhemmet som ligger i samma byggnad som resebyran vi befann oss i. Fem minuter senare fick vi dock beskedet att vi var tvungna att vänta till klockan ett pa dan istället. Dalig tajming av protestanterna tycker vi, da min kära Matilda fyller 23 imorgon och vi hade planerat att INTE spendera denna dag pa en buss. Men där sket vi i det bla skapet. Matildas födelsedagsfirande är därmed uppskjutit till lördag den 17:e mars. Ni som vill komma förbi och gratulera är hjärtligt välkomna!

Ni som undrar varför vi sitter och surfar varje dag kan sluta undra. Vi är ganska uttrakade av denna stad vid det här laget sa därför fördriver vi lite tid med att surfa pa internätets vagor.



Här kan ni se vart vi har befunnit oss än sa lange...

Kommentarer
Postat av: Anette

Va är de´ för en da´, är de´ en vanlig da´. Nä, det är ingen vanlig dag för det är Matildas födelseda´, hurra-hurra-hurra. Åhhh så trist att behöva fira sin födelsedag med att skumpa runt i en buss i Guatemala/Honduras. Men å andra sidan, denna 23-årsdag kommer du aldrig glömma. Det hör ju inte till vanligheterna att fira sin dag på detta "exotiska" vis. Kan inte minnas att jag någonsin firat som du trots att massor av års-ringar har passerat revy.Ta till vara på dagen och njut så gott det går. David du får väl sjunga "Ja må hon leva" i morgon istället. Ett litet firande i efterskott tar vi när ni åter beträder svenskt territorium. Ett stort GRATTIS och massvis med kramar hem-ifrå´. Tenga un buen día y felicitaciones.

2012-03-16 @ 11:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0