Nu ska ni få höra! Eller inte...

Okey, I´m not gonna sugarcoat if for you, so here we go: DET FINNS ABSOLUT INGENTING ATT SKRIVA OM! Sa, där fick ni det, svart pa vitt. Vi befinner oss för tillfället i Montevideo. Men, tänker kanske den uppmärksamme, ni skulle väl spendera blott 2 nätter där? Ja, jo, om det ända vore sa väl. Ni förstar att bussarna till Florianopolis i Brasilien, var nästa anhalt, gar endast pa lördagar, lite knepigt faktiskt, men da far man dessvärre rätta sig efter det och plocka pa en natt extra i staden som Gud sannerligen glömde.

Synd, ack sa synd är det, ty jag hade verkligen velat krossa allas "det finns ingenting att göra i Montevideo" och "alltsa, det är som ett Buenos Aires i miniatyr". Jag hade velat fimpa dessa kommentarer som en sketen cigg under skon och säga "Montevideo är aaaalldeles fantastiskt!", men sa roligt ska vi tyvärr inte ha det. Montevideo är trakigt. Montevideo är grått. Montevideo är trist. Montevideo är dystert. Montevideo är dött. Allt som, om ni kanske minns, vi tyckte om Santiago gar att applicera pa denna stad, fast multiplicera det X antal ganger.
Bussfärden hit kunde skvallra om att vi befann oss i ett riktigt mysigt land, ja tänk att landsbygden var slaende lik Sverige, nästan. När vi klev av bussen förstod vi att den där mysiga känslan var en osanningens och fantasins känsla, ty vi klev ut i ett klimat KALLARE än Buenos Aires. Va falls, vi har ju akt norrut?! Men men, vädret gar ju inte paverka, dessvärre inte folket heller. Fy satan sa bittra och otrevliga! ALLA, och när jag säger alla menar jag verkligen ALLA, gar runt pa sta´n och ser sura och bittra ut, vad är grejen med det? Att gatorna, när mörkret sänkt sig över sta´n, töms totalt pa allt detta bittra folk, ja, det gör ju inte direkt att man tänker att DETTA maste vara en stad med hallaigang (blev himla tokigt utan vart svenska A med prick över där).

Skit samma! Vi lämnar idag kl.21:30 Montevideo och hela riket Uruguay för att nattbussa till Brasilien, och kl.16:30 imorgon kommer vi kliva av i staden Florianopolis, där väderkartan utlovat nederbörd med 30mm regn pa mandag, det blir grejer det! Förhoppningsvis, och matte djävulen ta dig Gud om jag har fel, är det en behagligare temperatur sa man slipper ga kladd som en inuit, för jag börjar bli enormt le´ pa detta nu.
Efter, troligtvis, 4 nätter i Florianopolis har vi planerat att bussa vidare till Sao Sebastiao för att spendera ytterligare 4 nätter där, och sedan bussa vidare mot Paraty och slutligen Rio de Janeiro. Och förhoppningsvis, och troligtvis, kommer temperaturen bara stiga och stiga ju mer norrut vi far, ty kommer jag ICKE hem med en go´härlier bränna och MINST en veckas strandhäng, ja, da blir det inte roligt för den som kommer i kläm när humöret brister, det kan jag be att tala om!

Näe, usch, detta inlägg blev pannkaka, men det är inte sa lätt när man faktiskt inte har ett endaste jota att skriva om. Eller jo, det var fullt med go´a och STORA löss i varan säng pa hostelet. Mysigt, i synnerhet när man redan legat och gonat ner sig en stund. Ja ja, det vart bara att byta rum och hoppas pa att lössen inte hunnit sätta fäste och bygga bo. Och vi som trodde att vi, efter bed-bugsen i Peru, skulle slippa sadan ohyra fortsättningsvis... Och jo, jag har blivit förkyld. IGEN! Haha, detta är skrattretande, och säg mig, ingen är väl förvanad?

Nu har jag inte större lust att stjäla er tid mer, nej! Nästa gang vi uppdaterar blir det inte förrens vi har nagot vettigt att komma med, men kika in titt som tätt för vem vet, det kanske blir redan imorgon? So long!


Tango-restaurang i Boca med venezuelar´n och rumskamraten Daniel. (Observera den dans-sugna tösen i bakgrunden. Ho´ kunde dansa ho´ minsann!)


Färgglada Boca under en inte lika färgglad himmel.


Kaffetåren i morgonsolen i Buenos Aires.


Äntligen skänkte skyn oss lite Argentinsk sol!


Farväl Argentina, genom ett lortigt färje-fönster.


Nämen, vad är detta?


Det är en "lycko-fontän" där man skulle fästa ett lås med sin och sin kärestas initialer pa, ty da skulle man atervända hit, lika kära, i framtiden. Med tanke pa att vi inte är speciellt sugna pa att atervända gav vi blanka fanken i detta.
Vi ber om ursäkt, men detta är det enda vi kan visa ifran Montevideo, da det faktiskt är dom enda tva bilderna vi tagit. Så vackert är det här, ni förstar ju...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0