Så var det detta med pålägg

Livet är underbart. Vi ligger och drar på den peruanska kusten med en sol stark som en norrländsk timmerarbetare.

Det gäller att smörja sig med solskyddsfaktor 45 för att slippa kräftröda axlar. Det gäller att vara beredd på att betala 12 spänn för en lunch och det handlar om att inte dras iväg ut 42 mil ut i det vackra Stilla Havet när man bestämmer sig för en simtur.

I Mancora har vi lyckats med bedriften att hitta " släktband" hos andra resenärer. Min fars gamla reskamrat Christer, som numera lagar tänder i "the land down under" (Australien), har nämligen ett kusinbarn på resande fot här. Jag reagerade när efternamnet Lindée nämndes och ursprunget var Östersund och det visade sig att kusinbarnet Tobias, i likhet med min storasyster och lillebror, hade besökt tandläkare Christer i Australien. Sverige är mindre än vad man tror ibland.

För övrigt gör vi inte så mycket. Har stationerat oss på ett hostel där vi de senaste dagarna umgåtts med tre östersundare och en stockholmstjej och dagarna flyter på i en behaglig takt med bad, sol och volleybollspelande.


Kommentarer
Postat av: Anette

Se där ja, visst är värden liten ibland.Spelar ingen roll vart man far så nog sjutton stöter man på någon som man på något vis kan relatera ihop med hem-landet. Kan väl va ganska skoj när man som ni är på "bortaplan" så pass länge kan jag tro. Låter som ni har det väldans gott och behagligt men som sagt passa era axlar och nosar. Kan va dumt att få "grillskador". Och David, du får nog hålla koll på damen om hon ger sig ut i böljorna- du vet hur det gick sist när strömmarna höll på att sluka henne med hull och hår. Annars önskar jag er allt gott och ha det bra.

2012-04-13 @ 16:38:07
Postat av: Señor Castilla

Hola chavales!



Muchísimas gracias por la tarjeta postal que me mandasteis! Era

muy linda. La tarjeta llego antes ayer y me alegro que pensabais en mi cuando estabais en Baño (kanske i dubbel bemärkelse?). :)



Me alegro mucho también que pareces que estais pasando un viaje muy espectacular y único. Creo que vas a ser una memoria para toda la vida para los dos! Lo agradezco para vosotros con toda mi corazón.



Dime si quizás hay algunas palabras que no entendéis, entonces yo os lo explico en sueco o a lo mejor hay alguien allí que os podéis ayudar. Pero intentáis traducirlo juntos primero ;)



Pensamos muchos en vosotros y por favor sigues escribir en vuestro blog. Es muy divertido leer lo que estáis pasando y también ver las fotos.



Un abraso fuerte,

Vuestro amigo Victor

2012-04-16 @ 14:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0