Påskägg sprängfyllt med gottigheter!

Vi börjar med att visa er vyn ifran fyren i Guajaquil. Som sagt, Ecuadors största stad, yes indeed.






Fyren vad belägen pa en kulle, varpa denna kulle även huserade massvis med trevliga restauranger och barer. Vi repade givetvis av ett par stycken. (HÄR Annika ser du den nyinköpta byxdressen. Jag vet att jag utlovade "dagens outfit-bild", men, ehm, öhm, lat oss säga att jag "glömde" det...)


Givetvis! Sang-fagel som man är vart man ju tvunget att bjussa ecuadorianerna pa lite Ace of Base när det vankades karaoke!


Inka-kola mitt herrskap! Lat er inte luras av namnet, ty som ni ser är detta ingen kola i vanlig mening, även fast att "kola" betyder "läsk" pa spanska. Duuunder-go´, men kan nog enbart hittas pa saluhallen i Stockholm, hemmave´, synd...


Här befinner vi oss nu, Cuenca! Ja, inte exakt här, men i denna vackra stad. Ett utav alla konstnärliga övergangsställen ser ni här, och det i bakgrunden är utformat som piano-tangenter. Varför inte?


Graffitti-konst, sannerligen konst!






Konst, konst, konst, överallt konst...


Den uppmärksamma kan se hela 3 kyrkor pa denna bild. 3 utav flera, flera, flera...


Genuint godis, mumsfillibabba för enna gamla sockerstinna rävar som oss!




När man inte kan serveras sill och köttbullar far man götta sig med en rejäler efterrätt istället!


Fast att köttbullar, potatismos (snarare puré) och nagot som liknande lingonsylt lyckades vi fa i oss till lunch idag. Tror ni att det smakade lika bra som hemma? Da misstar ni er, mitt herrskap!


Än en gång, gla´ påsk till er alla från oss bägge!


Kommentarer
Postat av: Anders Claesson

Ni är då för goa! Så många härliga kort och vyer ni delar med er av. Det är verkligen kul att läsa era inlägg det vet ni ju redan men varje gång blir jag lika glad när ett nytt dykt upp. Tack för kortet från Honduras det kom för några dagar sedan. Idag har vi ordnat gemenskapspåsk i kyrkan med 130 gäster av alla de slag.Det var mycket uppskattat av alla som var där för alla har inte någon familj att vara med! Ikväll har Hermanssons varit här och vi har fått pusta ut lite efter dagen. En sen påskhälsning ifrån oss till er. I morgon blir det en tur till farmor som oxå var glad över kort hon fått.Kram o godnatt Eva-Marie o Anders. Ps jag ska höra av mig om deklarationen snart.Ds

2012-04-07 @ 23:58:14
Postat av: Anette

Typiskt Matilda när det kommer fram mikrofoner på menyn. Hon kan helt enkelt inte låta bli, så är det bara. Men förmodar att stackars David så smått börjat vänja sig vid hennes "lustigheter", hon gal ju även på utan mikrofon så det får man bara finna sig i.Hoppas bara att "operastuket" hölls sig på avstånd när ni nu satt bland annnat folk. Kanske inte alla som kan konsten att uppskatta denna ljuva stämma från vår svenska sångfågel, ha ha. Och vilket godis-bord ni har hittat, men visst är väl godiset "något" lite större i formatet än vad vi är vana vid eller? Arkitektturen måste få en liten eloge också, vilka fantastiska hus (och gator). Det vore något för oss stela och prydliga svenskar att ta efter minsann. Visst vore det kul med lite mer färg i vardagen? Vet åtminstone en som skulle gilla detta starkt, ja du Tilda det blir nog att ta med gammel-tanten (alltså mormor) på en riktig odysse` i fotografier och filmsnuttar när ni kommer hem. Vet ju om att hon gillar annorlunda saker eller hur? Nä, det verkar som ni kommit till ett litet paradis i färg och form. Ha det gôtt där i värmen och njut av allt det goda, kram på er.

2012-04-08 @ 15:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0