Ha den äran i efterskott Wiwy-Widar!

Som ni alla vet, eller kanske inte men da borde ni sannerligen skämmas, fyllde en utav mina allraste bästaste och gamlaste vänner Sandra Widar 23 jordsnurr i fredags, vilket jag definitivt inte glömde att uppvakta henne för, men dessvärre glömde att hylla här! Da jag inte har möjlighet att krama och pussa pa dig din gammel-hagga, och inte heller överlämna nagon present, sasom en Gucci-klocka eller weekend-resa till New York, far du en go-härli´er bildbonanza salänge, tills vi ses igen min älskade livskamrat! HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA!

Vi har varit vänner sen T-Rex vandrade pa jorden! Nästan iallafall. Tänk att vi en gang i ti´n varit sahär söta, det kan ingen jäkel tro idag?


Mycket, mycket, oj sa mycket vi har upplevt ihop under vara manga ar som vänner! Slutat högstadiet med ferra vid Hagga-sjön i Sexdrega, körkort hos Asplund-stackarn, tänk sa mö han fick genomlida med oss, och en utav dom bästarna dagarna i livet, studenten!


Och för att inte glömma balen! Jadu, sa snygga och te-snoffsade lär vi nog aldrig bli igen, men framförallt, ALDRIG LIKA KAXIGA!


En hel del kräftskivor och andra bonna-partyn har vi ocksa lyckats beta av, och varför lata bli den där stackars ihjälskjutna räven när man kan posera coolt med den istället? Vi är ju trots allt sessy och tjoffsan!


Otaliga Svenljunga-marscher har vi genomlevt. Knappt, ibland släpandes pa varandra framat slutspurten, som vi inte alltid natt alla ganger heller, men ändock!


Svenljunga-marschen = pannband + röd fleecejacka + mamma Christinas gamla boots


Uppsnosiga 4 life, tamejfan!


Ah, somrarna i Falkenberg, dom ska vi inte ens tala om, atminstone inte sa andra riskerar att höra...


Ibland lyckas vi bra...


...men ibland lyckas vi RUSKIGT bra!


Men oftast är vi bara kort och gott: TE-TUFFADE, KAXIGA OCH UPP-SNOSIGA!


Och froktansväert ordningssamma tjejor! Eller vad tycker papporna Gino och Mojen, inte sant?


Pa tal om papporna Gino och Mojen, även kallade Hans och Anders. Inte trodde väl dom, som vänner pa det gamla goda 70-talet, att deras avkommor skulle bli sadana sjuhelsikes bundisar?


Grattis pa din dag Sandra, sessan, Wiwwy, Zzzandra Wwwiiidar, Sandrisen, ja, kärt barn har manga namn! Jag är sa lyckli´er över att jag har en vän som du och i sommar, ja, da ska vi aterigen göra Svearike osäkert pa varat alldeles egna vis <3


Och du, denna far du fanimej bju´ pa när du ser sa enormt jädra kaxi´er ut, ouff!

Kommentarer
Postat av: Huvudpersonen Wivy herself

MILDA MATILDA!! Jag har både gåshud, gråten i halsen och största leendet på läpparna när jag läser det här! Den bästa uppvaktningen man någonsin kan få! Haha ja vi har våra gamla goa minnen, harrejösses! Det finns INGEN man kan titta tillbax på den gamla goa tiden och skratta med så mycket som med dig. Och fler skare bli, redan i sommer! Helst vill jag tillbaka till bilden i fbg med dig, mig och han som kan s**** f****. Mhm!

Tack återigen världens bästa Matilda, detta var den finaste present man kan få<3<3<3 saknar dig ännu mera nu! LOVE LOVE LOVE <3 pusssss!

2012-04-08 @ 13:14:43
Postat av: Anette

Ja, ett stort GRATTIS är ju på sin plats till denna pang-bruttan (syftar då främst på sista fotot).Va vore livet utan ett par bundisar som dessa två.Tro mig på mitt ord när jag påstår att dom är som ler och långhalm, dom kan inte leva vare sig med eller utan varann. Och alla, tro mig,alla skulle en gång i sitt liv få förmånen att lyssna på dessa damer när dom samspråkar på "äkta" kindbo.Ja milda matilda, va vore livet utan dialekter. Och dessa damer kan verkligen få den dystraste "dö-nicken" att dra på smilbanden när dom sätter igång på bre´aste kindbo-mål. Ni får väl göra en riktig krog-välta och fira era fölseda´r när ni åter befinner er på samma jord-halva.Så alla i bekantskapskretsen, håll er undan den dan detta kommer firas för man vet aldrig var det slutar med såna "pinglor"(ja det är ju bara att granska fotona ovan så förstår ni). Till er båda, grattis i efterskott.

2012-04-08 @ 16:32:20
Postat av: Mojen (även kallad Anders)

Hej Matilda och stort grattis i efterskott.



Vi på strömgatan är ständiga läsare av din otroligt underhållande blogg, vi har fått många skratt. Kan bara instämma med mamma Anette (vet inte on Gino har varit med på ett hörn) vad vore livet utan glada vänner. Ni måste uppleva något över det vanliga, vilken resa.......

Sluta inte med att underhålla oss gamlingar



Kram från oss på strömgatan

2012-04-09 @ 09:20:14
Postat av: loke

äntligen har jag hittat din blogg hoppas du hR DE BRA :)

2012-04-09 @ 18:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0